Když jídlo přesolíme

Přesolíme-li zeleninu, tak slijeme vodu a přilijeme novou. Pokud přesolíme zeleninu při dušení, tak ji přelijeme horkou vodou, kterou v zápětí slijeme.

Pokud přesolíme brambory, slijeme vodu, dáme do nich mléko a uděláme z nich kaši.

Jestliže přesolíme polévku, přidáme do ní syrovou bramboru, kterou v polévce povaříme a následně vyjmeme.

Do přesolené polévky přidáme vodu a uděláme polévky větší množství.

Příspěvek byl publikován v rubrice Archiv článků, Novinky a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>