Jak marinovat

Maso, drůbež, ryby, mořské plody a zelenina se často předem nakládají do chuťově výrazných přísad, aby všechny příchutě měly dostatek času potraviny prostoupit. Skladba marinády samozřejmě závisí na tom, co a jak budete připravovat. Když marinujete maso třeba na ragú, přidejte zároveň i zeleninu, v níž se poté bude dusit. Maso, zeleninu a bylinky smíchejte a zalijte nálevem. U steaků a ryb, jimž se dostane pouze krátké tepelné úpravy, nepoužívejte do marinády víno ani jiný alkohol, protože alkohol se nezahřeje natolik, aby se odpařil.

Příspěvek byl publikován v rubrice Archiv článků, Novinky a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>