Co s těstem?

Těsto s kypřícím práškem do pečiva zaděláváme jen studeným mlékem a tuk do těsta přidáváme sice rozpuštěný, ale zchladlý.

Ztuhlou marmeládu rozředíme trochou vroucí vody.

Těžké bramborové těsto na knedlíky odlehčíme přidáním malé hrstky strouhanky.

Přidáním najemno nastrouhané mrkve do všech kynutých těst včetně knedlíků dosáhneme pěkného zbarvení.

Příspěvek byl publikován v rubrice Archiv článků, Novinky a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>